Kızılay Mersin Şubesinden, Kocamaza plaket

Kızılay Mersin Şubesinden, Kocamaza plaket


MERSİN (A.A) - Kızılay Mersin Şubesi, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaza Kızılaya yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kızılay Mersin Şube Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri ve Mersin Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Saltuk Buğra Özcanlı, kan bağışçısı kazanım uzmanı Yıldız Karacaoğlu ve Çiğdem Koca ile birlikte Belediye Başkanı Burhanettin Kocamazı ziyaret etti.
     Özcanlı, Türk Kızılayının 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında, kan bağışı farkındalığının oluşmasında verdiği destekten dolayı Kocamaza teşekkür plaketi verdiklerini belirterek, Kocamazın desteğinin 2013 yılında da artarak devam etmesini diledi.
     Özcanlı, Tarsusun kan ihtiyacının yüzde 70inin Tarsus halkı tarafından karşılandığını, 2013 yılında da Tarsus halkının kan bağışına gereken ilgiyi göstereceğine inandıklarını söyledi.
     Kan bağışlamanın hayırlı bir iş olduğunu belirten Burhanettin Kocamaz ise, kaynağı sadece insan olan ve başka bir yolla temini mümkün olamayan kan ihtiyacını karşılamanın yolunun gönüllü bağışlardan geçtiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kızılay Mersin Şubesinden, Kocamaza plaket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER