Kızılay Merter Şubesinden Sinop Şubesine destek

Kızılay Merter Şubesinden Sinop Şubesine destek


SİNOP (A.A) - Kızılay İstanbul Merter Şube Başkanlığından Sinop Şubesine, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere içinde ayakkabı ve giysi malzemeleri bulunan 20 koli yardım paketi gönderildiği bildirildi.
     Sinop Kızılay Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu, Sosyal Sorumluluk projeleri kapsamında çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
     Yürüttüğümüz sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç sahiplerine yaptığımız yardımlar devam etmektedir diyen Korucuoğlu, şöyle devam etti:
     Ramazan ayında Sinop Kızılayı olarak belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 20 kiloluk gıda yardımlarında bulunduk. Yine LC Waikiki firmasından sağlamış olduğumuz 39 koli giyim malzemelerinin bir bölümünü arife günü dağIttık, geriye kalanları ise geçtiğimiz ay içinde Durağan ilçemizde meydana gelen sel felaketinde zarar gören köylerimizde dağıtacağız,bu yönde Durağan Kaymakamlığımızla işbirliği halinde çalışmalara başladık dedi.
     Son olarak İstanbul Merter Şube Başkanı Ercan Tanın içinde ayakkabı ve giyim malzemeleri bulunan 20 koli yardım malzemesini Şubelerine gönderdiklerini belirten Korucuoğlu, şunları kaydetti:
     Kendisine ve Merter Şube Başkanlığına Sinop Şubesine vermiş oldukları destek ve katkıdan ötürü teşekkür ediyoruz. Gönderilen yardım malzemeleri en kısa süre içinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Bu tür yardımların yapılması için hayırsever vatandaşlarımızın ve iş adamlarımızın desteklerini Sinop Kızılay olarak her zaman beklemekteyiz.
    
     Muhabir: Halit Gümüş
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Kızılay Merter Şubesinden Sinop Şubesine destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER