KOBİDER Başkanı Özgenç: Trabzon Ortakıran ve

KOBİDER Başkanı Özgenç: Trabzon Ortakıran ve Gümüşhane Alçakdere yaylaları arasındaki yolun yapımı konusundaki talebimizin gerçekleşmesinden dolayı mutluyuz


TRABZON (A.A) - Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, Trabzon Ortakıran ve Gümüşhane Alçakdere yaylaları arasındaki yolun yapımı konusundaki taleplerinin gerçekleşmesinden dolayı mutlu olduklarını bildirdi.
     Özgenç, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon Ortakıran ve Gümüşhane Alçakdere yaylaları arasındaki yolun yapımı konusunda yaşanan sorunun çözümü için Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile görüştüğünü belirterek, görüşmeden kısa süre sonra, Bakan Bayraktardan yolun yapımına başlandığı haberini aldığını ifade etti.
     Yakın alakasından dolayı Bakan Bayraktara, Gümüşhane Valisi Yusuf Maydaya ve Vali Yardımcısı Cahit Karatepeye teşekkür eden Özgenç, şunları kaydetti:
     Trabzon Araklı ilçesi Ortakıran Yaylası ve Gümüşhane Alçakdere Yaylası arasındaki bağlantı yolunun yapılması için maddi ve manevi olarak epey gayret sarf ettik. Yayla yolunun birleştirilmesinde, uzun yıllardan beri bazı sorumsuz kişilerin engellemesinden dolayı sıkıntı yaşanıyordu. Şimdi ise yolun yapımı konusundaki talebimizin gerçekleşmesinden dolayı mutluyuz. Yol yapımına başlanması güzel olmuş. İnşallah en kısa zamanda tamamlanır. Gümüşhane Valiliğinin oluru ile ihale edilen bağlantılı yolunun toplam proje bedelinin 50 bin lira olacağı ve ekim ayı kadar bitirilmesinin planlandığı yetkililerce bildirildi. Bu proje sayesinde bu yaylalar adeta yeniden hayat bulacaktır. Artık, Ortakıran Yaylasında yol sorunu var demeyeceğiz. Bölgeyi gezmek isteyenler ulaşım noktasında herhangi bir sıkıntı çekmeyecektir.
    
     Muhabir: Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber KOBİDER Başkanı Özgenç: Trabzon Ortakıran ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER