Kocaelide dolandırıcılık iddiası

Kocaelide dolandırıcılık iddiası -Gebze Belediyesi, başkan yardımcılarının adını kullanarak yardım toplayanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu


KOCAELİ (A.A) - Gebze Belediyesi, başkan yardımcılarının adını kullanarak yardım toplayan kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
     Gebze Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, bazı kişilerce belediye başkan yardımcılarının adı kullanılarak vatandaşlardan ve tüzel kişilerden yardım adı altında, kanunlara aykırı olarak para talep edildiği belirtildi.
     Olayın tespitinin ardından ilgili kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulduğu ifade edilen açıklamada, emniyet ve savcılık soruşturmasının devam ettiği, dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşların dikkatli olmaları çağrısında bulunuldu.
     Açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Vatandaşlarımızın böylesi bir girişimle karşılaştıklarında konuyu ivedilikle emniyet güçlerine iletmelerini önemle rica ederiz. Asli işi Gebzeli hemşehrilerimize hizmet etmek olan belediyemizde görevli başkan yardımcılarının adı kullanılarak yardım talep edilmesi ve toplanması gibi durum söz konusu olamaz. Vatandaşlarımızın hiçbir aracı kişiye itibar etmemesi ve yardım toplama bahanesiyle girişilen dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmalarını çağrısını, tüm kamuoyuyla paylaşırız.
    
     Muhabir: İsa Turhan / Kadir Yıldız
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kocaelide dolandırıcılık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER