Kocaelide suç örgütü operasyonu

Kocaelide suç örgütü operasyonu -Hırsızlık ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, 21 kişi gözaltına alındı (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Kocaelide, hırsızlık ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen bir suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 21 kişi gözaltına alındı.
     Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmit, Derince ve Körfez ilçelerinde, hırsızlık, uyuşturucu ticareti yapmak ve zorla uyuşturucu kullandırmak suçlarını işlediği tespit edilen bir suç örgütüne yönelik çalışma başlattı.
     Yaklaşık 6 süren teknik ve fiziki takibin ardından suç örgütü üyelerinin Derince, Körfez ve İzmitte kaldıkları adresleri belirleyen ekipler, 13 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.
     Operasyonda, 4ü çocuk 21 kişiyi gözaltına alan ekipler, şüphelilerin evlerinde yaptıkları aramalarda, 5 adet ruhsatsız tabanca, 312 adet uyuşturucu hap, 2 adet av tüfeği, çok sayıda fişek, 4 adet fotoğraf makinesi, 23 adet dizüstü bilgisayar, 100 bin lira değerinde ziynet eşyası, 12 adet cep telefonu, 9 kol saati, 1 adet elektroşok aleti ve çok sayıda bıçak, tabanca mermisi ve kuru sıkı mermisi ile göz yaşartıcı sprey ele geçirdi.
     Bu arada, operasyon kapsamında baskın yapılan bir evde arama yapan polis, evdeki bir çocuğun çalışmaları izlediğini fark etmesi üzerine yanında taşıdığı çikolatayı çocuğa vermesi dikkat çekti.
     Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 9u tutuklanarak cezaevine gönderildi.
    
     Muhabir: İbrahim Aktaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelide suç örgütü operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER