Kocaelide terör örgütü protestosu

Kocaelide terör örgütü protestosu -BBP Kocaeli İl Teşkilatı üyeleri, terör örgütü PKKyı protesto etti


KOCAELİ (A.A) - BBP Kocaeli İl Teşkilatı üyeleri, terör örgütü PKKyı protesto etti.
     İzmit Merkez Bankası önünde toplanan partililer, ellerindeki dövizlerle kent merkezine doğru yürüyüşe geçti. Terör örgütü aleyhine slogan atan gruba, çevredeki vatandaşlar da destek verdi.
     Yaklaşık 2 kilometrelik yürüyüşün ardından Sabri Yalım Parkında toplanan grup adına konuşan BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Mustafa Demir,şehit haberleriyle ilgili basın açıklaması ya da hamasi nutuklar atmak istemediklerini söyledi.
     Devlet ve millete olan bağlılıklarını hiçbir zaman sorgulamadıklarını belirten Demir, Ama artık tahammülümüz kalmadı. Terörle mücadelede istihbarat çok önemli bir etken ancak istihbarat konusunda ciddi eksiklikler bulunuyor. Tüm istihbarat birimlerimizi, asıl işlevleri olan milletinin canını, malını, ülkesini, dirliğini ve birliğini bozmaya yönelik her türlü kışkırtma öncesinde, daha duyarlı olmaya davet ediyoruz dedi.
     Hükümeti terörle mücadelede daha ciddi önlemler almaya davet eden Demir, ana muhalefet partisinin politikasını hayret ve endişeyle izlediklerini söyledi.
     Eylem, basın açıklamasının ardından sona erdi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kocaelide terör örgütü protestosu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER