Kocaeli ve İstanbulda fuhuş operasyonu

Kocaeli ve İstanbulda fuhuş operasyonu -Operasyonda, fuhuş yaptıkları veya fuhşa yer temin ettikleri iddia edilen 12si kadın 17 kişi gözaltına alındı


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli ve İstanbulda düzenlenen operasyonda, fuhuş yaptıkları veya fuhşa yer temin ettikleri iddia edilen 12si kadın 17 kişi gözaltına alındı.
     Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Gölcük, Kartepe, Başiskele ve Karamürsel ilçelerindeki bazı adreslerde fuhuş yapıldığı yönündeki ihbar üzerine çalışma başlattı.
     Yapılan çalışmalar kapsamında 5 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından İstanbul ve Kocaelideki 4 ilçede belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.
     Operasyonda, fuhşa sürüklendikleri belirtilen yaklaşık yabancı uyruklu 12 kadın ile fuhşa yer temin ettikleri tespit edilen 5 kişi gözaltına alındı.
     Söz konusu adreslerde arama yapan polis, bir miktar esrar, cinsel gücü arttırıcı ilaçlar ile kadınların birlikte olduğu kişilerin isimlerinin yazılı olduğu bir ajanda ele geçirildi.
     Gözaltına alınan şüphelilerden kadınların 4ü ifadelerinin alınmasının ardından emniyetten serbest bırakılırken, yabancı uyruklu 8 kadın, sınır dışı edilmek üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğüne sevk edildi.
     Şüphelilerden 5inin emniyetteki işlemleri sürüyor.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeli ve İstanbulda fuhuş operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER