Kocasinandan umumi tuvaletlere yenileme

Kocasinandan umumi tuvaletlere yenileme


KAYSERİ (A.A) - Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, "Temiz şehir Kayseri" imajında umumi tuvaletlerin çok önemli bir payı olduğunu söyledi.
     Başkan Bekir Yıldız, "İnsan sağlığı, çevre ve toplum sağlığına doğrudan bağlıdır. Kayserinin temiz şehir imajını daha da iyileştirmek için temizlik çalışmalarına özen gösteriyoruz. Mahalle sakinleri ve esnaflar yoğun olarak toplandıkları cami ve pazar yeri gibi yerlerde umumi tuvalet bulunmasını, bunların da sürekli açık ve bakımlı olmasını istiyor. Çevrenin temiz olmadığı mekanlarda insanın sağlıklı olması beklenemez. Bu nedenle temizlikte hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz" dedi.
     Hayatı kolaylaştırmak ve yaşanabilir bir şehir sunmada temizlik hizmetlerinin öneminin göz ardı edilemeyeceğini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "Yoğun olarak bir arada bulunan ve çalışan vatandaşlarımızın, esnaflarımızın tuvalet, lavabo, temizlik, su gibi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla sanayi bölgelerine, semt pazarlarına, camilerinin çevrelerine umumi tuvalet yapıyoruz. Mevcut olanlardan yıprananları sürekli yeniliyoruz. Umumi tuvaletlere sıcak su donanımı kuruyoruz. Daha sıhhatli mekanlar sunmak için çıtamızı her geçen gün yükseltiyoruz, çünkü temizlik ihmale gelmez" şeklinde konuştu.
     Başkan Bekir Yıldız, son olarak Mimarsinan, Kayabaşı, Fatih, Beyazşehir, Erkilet, General Emir ve Mehmet Akif Mahallesindeki toplam 8 umumi tuvaletin yenilenmeye başlandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kocasinandan umumi tuvaletlere yenileme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER