Kocasinan Ağaçlara Kışlık Bakım Yaptı

Kocasinan Ağaçlara Kışlık Bakım Yaptı


KAYSERİ (A.A) - Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, belediye sınırları içinde bulunan ağaçların kışlık bakımlarını yaptıklarını söyledi.
     Ağaçların sağlıklı büyüyüp gelişmesini sağlamak amacıyla yaz ve kış öncesi bakım, budama ve ilaçlamasını yaptıklarını belirten Başkan Bekir Yıldız, Sınırlarımız içindeki yeşil alanlardaki ağaçların kışlık bakımlarını yaptık. Ağacın bakımı dikiminden daha önemlidir dedi.
     Başkan Bekir Yıldız, Ağaç ve yeşil alan miktarı şehirlerin gelişmişlik ölçüsünün göstergesidir. Hayatı kolaylaştırmak ve yaşanabilir bir şehir sunmak için yeşil alan sayısının, miktarının, kalitesinin artırılması, bakımı ve korunması için yoğun gayret gösteriyoruz. Buralar 7-den 70-e herkesin faydalanabileceği kaliteli mekanlar olsun diye ağacımıza, çimenimize, çiçeğimize mevsimine göre bakımlarını özenle yapıyoruz. Sürgün temizleme, taç verme, gençleştirme, budama, dip bakım, ilaçlama ve estetik bakımlarını özenle yapıyoruz. Kurumuş ve ömrünü tamamlamış ağaçları sökerek yerine yeni fidan dikiyoruz. Parklarımız, İnşallah 2013 ilkbaharında daha genç ve gür bir görüntü sergileyecek şeklinde konuştu.
    
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kocasinan Ağaçlara Kışlık Bakım Yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER