Kocasını öldürtmek için kiralık katil tuttuğu

Kocasını öldürtmek için kiralık katil tuttuğu iddiası -Kadın, sevgilisi ve tuttukları kiralık katil çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi


KAYSERİ (A.A) - Kocasını öldürtmek için kiralık katil tuttuğu iddia edilen kadın, sevgilisi ve tuttukları kiralık katille birlikte çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
     Kocası K.Syi öldürtmek için sevgilisi H.Ü. ile birlikte C.Eyi kiralık katil olarak tuttuğu iddiası ile gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen H.S, sevgilisi ve tuttukları kiralık katille beraber tutuklanarak cezaevine gönderildi.
    
     -Olay-
    
     Geçen yılın aralık ayında Kocasinan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi Öğün Caddesinde K.S, kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçakla yaralanmış, K.Snin ifadesinden ve olay yerinden alınan delillerden yola çıkarak saldırıyı C.Enin gerçekleştirdiği tespit edilmişti.
     Olayın ardından Elazığa gittiği belirlenen C.E, ekiplerin operasyonu sonucunda gözaltına alınmıştı.
     C.E ifadesinde, K.Syi öldürmesi için karısı H.S ve sevgilisi H.Ünün kendisine para verdiklerini söylemiş, ifadeler doğrultusunda H.S. ve sevgilisi H.Ü de gözaltına alınmıştı.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin / Esma Aygün
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Kocasını öldürtmek için kiralık katil tuttuğu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER