KONSİAD, KOPun sesi olacak

KONSİAD, KOPun sesi olacak


KONYA (A.A) - KonyaSanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) Başkanı Abdullah Başcı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu ile yemekte bir aray geldi.
     Babaoğlu onuruna verilen yemeğe, Başbakanlık Etik Kurulu Üyesi Hasan Büyükdede, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Ali Altuntaş, Karaman eski Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Çavuşoğlu, KONSİAD Başkanı Abdullah Başcı, KONSİAD Yönetim Kurulu başkan yardımcıları ve üyeleri de katıldı.
     Babaoğlu, yemek sonrasında yaptığı açıklamada, KONSİAD Başkanı Abdullah Başcı ve yönetim kurulunun yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ettiğini belirtti.
     KONSİADın çok önemli bir kuruluş olduğunu ifade eden Babaoğlu, şunları kaydetti:
     İstanbulda bir hayli güçlenmiş olan KONSİADla birlikte çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı olarak KONSİADın yanındayız. KONSİADın yapacağı KONEKSPO önemli bir faaliyet olacaktır. İleride KONEKSPOnun, KOPEKSPO olarak düşünülmesini öneriyorum. Sadece Konya değil, Karaman, Aksaray ve Niğde illerinin de içinde bulunacağı KOPEKSPO ile bölgemizin tanıtımı için gerçekten büyük bir hizmet yapılmış olacaktır. Bölgemizin gelecekteki ümidi olarak görülen KOP İdaresinin çalışmalarına projelerinizle destek vermenizi istiyorum.
     KONSİAD Başkanı Abdullah Başcı ise KONSİADın bütün üyeleri ile birlikte KOP Bölge Kalkınma İdaresinin yanında ve emrinde olduğunu kaydetti.
     Sadece Konya için değil, bölge için de çalışacaklarını dile getiren Başcı, KONSİAD olarak daima; Konyayız, Karamanız, Niğdeyiz ve Aksarayız. Çünkü biz Türkiyeyiz. Elimizden ne geliyorsa mutlaka KOP için yapacağız ve bütün gücümüzü KOP için sarf edeceğiz. Herkes şundan kesinlikle emin olsun; KONSİAD, KOPun en gür sedası olacaktır dedi.
    
     Muhabir : Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber KONSİAD, KOPun sesi olacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER