KONSİAD üyeleri Gebzede biraraya geldi

KONSİAD üyeleri Gebzede biraraya geldi


KOCAELİ (A.A) - Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) üyeleri Gebzede düzenlenen kahvaltılı toplantıda biraraya geldi.
     Şekerpınarda bir restoranda gerçekleşen toplantıda konuşan KONSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Başcı, Türkiyenin her yerinde Konyalı ve Konyaya gönül vermiş hemşehrilerinin bulunduğunu belirterek, derneklerinin daha da büyüyebilmeleri için KONSİAD üyelerini arttırmaları gerektiğini söyledi.
     Başcı, birlik ve beraberliği sağladıkları zaman başarının kendiliğinden geleceğini vurgulayarak, KONSİAD olarak Konyalıların emrindeyiz. Bizim için önemli olan hemşehrilerimize ve ülkemize katkıda bulunmak dedi.
     KONSİAD İstanbul Anadolu Yakası Başkanı Muzaffer Koşan ise bu tür programları birbirlerini daha iyi tanımak ve iletişimi sağlamak için düzenlediklerini ve amaçlarının biraraya gelerek birbirlerine destek olmak olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:
     Bunu da birlik ve beraberlikle özellikle hayatımızda çok önemli olan iletişim sayesinde gerçekleştirebiliriz. Bizim bu konularla ilgili önemli projelerimiz var. Hemşehrilerimizin birbirleri ile iletişim sıkıntısı yaşamaması adına bayramdan sonra faaliyetlerimizi daha da sıklaştıracağız.
     Toplantıya, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Kaçmaz, dernek üyeleri ve Konyalı vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber KONSİAD üyeleri Gebzede biraraya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER