Konuk, Dünya Kooperatifler Gününü kutladı

Konuk, Dünya Kooperatifler Gününü kutladı


KONYA (A.A) - Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, 21 Aralık Dünya Kooperatifler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Konuk, daha güzel bir dünya için ülke kooperatifçiliğine hız ve ivme kazandıracak önemli adımların atılmış olmasından dolayı aldıkları cesaretle hizmetlerini daha çok etkinleştirdiklerini ifade etti.
     Yatırımlardaki hızı daha da artırdıklarını dile getiren Konuk, büyük işlere imza attıklarını belirtti.
     2012 yılında 400 milyon doların üzerinde yatırım bütçesiyle, 6 yeni üretim tesisini üretime açarak kooperatifçilik yılını sahada ve üretici ortaklarımıza en anlamlı hediyeyi vererek kutladık ifadelerini kullanan Konuk, şunları kaydetti:
     Bizim sahada üretim tesisleri kurarak yaptığımız kutlama ülkemiz kooperatifçiliğine ivme kazandıracak kararlarla daha anlamlı hale geldi. Ülkemiz 2012 yılında; sosyal ve iktisadi kalkınmanın nimetlerini daha geniş kesimlere ulaştırmayı, yoksullukla mücadelede geniş kesimlerin kooperatif organizasyonlar içinde iktisadi güç birliği yapmalarını sağlayacak zemini daha da iyileştirmeyi, kooperatiflerin iktisadi faaliyet alanlarının daha da genişlemesini sağladık. Tek tek küçük, ancak birleşince büyük bir iktisadi güç haline gelecek atıl kaynakların kooperatif marifetiyle birleşmesini temin etmeyi ve kooperatifler vasıtasıyla geniş toplum kesimlerine refahı yaygınlaştırmayı amaç edindik.
    
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Konuk, Dünya Kooperatifler Gününü kutladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER