Konyada bir kişi bıçakla ağır yaralandı

Konyada bir kişi bıçakla ağır yaralandı -Olayla ilgili, yaralanan kişinin bir süredir kendisinden ayrı yaşayan karısı ile sevgilisi gözaltına alındı


KONYA (A.A) - Konyada bir kişinin bıçakla ağır yaralanmasıyla ilgili, yaralının bir süredir ayrı yaşadığı karısı ile sevgilisi gözaltına alındı.
     Mehmet Y. (46) bir süredir ayrı yaşadığı eşi Sümeyye Ynin oturduğu merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi Maun Sokaktaki eve gitti.
     İddialara göre, Mehmet Y, evde Ali Vnin (41) olduğunu fark etti. Mehmet Y. ile Ali V. arasında yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.
     Yaşanan boğuşmada Mehmet Y, boyun kısmından bıçakla yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından uzun süre ilk müdahalesi yapılan Mehmet Y, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
     Olayla ilgili Sümeyye Y. ve Ali V. gözaltına alındı.
     Polislere, Ali ile evdeyken, ayrı yaşadığım eşim Mehmet geldi. İkili arasında yaşanan boğuşma sırasında Mehmet bıçağı boyun kısmına kendisi yanlışlıkla sapladı dediği öğrenilen Sümeyye Ynin, olayda kullanılan bıçağı çöpe attığı belirtildi.
     Sümeyye Ynin, birlikte yaşadığı evli Ali V. eşinden boşanamayınca, geçen yıl Mehmet Y. ile hayatını birleştirdiği ifade edildi.
     Mehmet Ynin hayati tehlikesinin bulunduğu, başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
    
     Muhabir: Metin Bolat
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Konyada bir kişi bıçakla ağır yaralandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER