Konyadaki trafik kazası

Konyadaki trafik kazası -Kazada hayatını kaybeden genç kadının, evliliğinden 5 yıl sonra gördüğü ilaç tedavisiyle çocuk sahibi olduğu öğrenildi -Kazada yaralanan 8 aylık bebeğin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi


KONYA (A.A) - Karapınar ilçesinde 2 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı kazada hayatını kaybeden genç kadının, evliliğinden 5 yıl sonra gördüğü ilaç tedavisiyle çocuk sahibi olduğu öğrenildi.
     Karapınar Devlet Hastanesindeki yaralıların tamamı, Konyadaki hastanelere sevk edildi.
     Kazada eşi Derya Özeli kaybeden, 8 aylık kızı Melek Nur ise yaralanan Derviş Özeli hastanede yakınları teskin etti.
     Derviş Özel, tarlada çalışırken kazayı duyduğunu, hastaneye geldiğinde eşinin öldüğünü, kızının ise yaralı olduğunu öğrendiğini belirtti.
     Çocuk sahibi olmak için 5 yıldır ilaç tedavisi gördüklerini ifade eden Özel, 8 ay önce kızları Melek Nuru kucaklarına aldıklarında çok sevindiklerini, ancak mutluluklarının yarım kaldığını dile getirdi.
     Yaralıların yakınları; araçtakilerin yaylaya süt sağmak için gittiklerini, kazanın da bu sırada meydana geldiğini söyledi.
     Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi süren Melek Nur Özelin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
     Salih Tünalp idaresindeki 42 L 3082 plakalı otomobil, ilçeye bağlı Yazomca köyüne 2 kilometre kala, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilmiş; kazada Aziz Tünalp (62) ve kızı Derya Özel (29) hayatını kaybetmişti. Yaralanan sürücü Tünalp ile Nurcan, Meryem, Furkan Aziz, Muhammet, İsmail Tünalp ve Melek Nur Özel, Karapınar Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.
    
     Muhabir: Metin Bolat / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Konyadaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER