Köprübaşı ve Aydınlar belde belediye

Köprübaşı ve Aydınlar belde belediye binalarından hırsızlık yapıldı


SAMSUN (A.A) - Görele ilçesine bağlı Köprübaşı ve Aydınlar belde belediye binalarından hırsızlık yapıldı.
     Köprübaşı Belde Belediyesinde içi boş kasayı açan hırsız ya da hırsızlar, iki adet diz üstü bilgisayarı aldı. Aydınlar Belde Belediyesi binasından da kasada bulunan bin 423 lirayı çalındı.
     Köprübaşı Belde Belediye Başkanı Abdullah Topcu, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce pencereden belediyeye girildiğini ifade ederek, "Niyetleri büyük ihtimalle para olduğunu tahmin ettiğimiz hırsızlar çelik kasamızı açarak, para bulamayınca bütün muhasebe kayıtlarını, evlilik işlemlerini yürüttüğümüz belediyemize ait diz üstü bilgisayarı çalmışlar. Yazı işleri ve muhasebe birimlerinin kilitleri kırılmıştır" dedi.
     Aydınlar Belde Başkanı Osman Sazak ise, hırsızlık olayının üzücü bir durum olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     "Gece saatlerinde belediyemizin ikinci katına merdiven dayayarak, pencereden içeriye girmişler. Belediyemizde bulunan çelik kasamızı patlatarak bin 423 lirayı almışlar ve ortalığı dağıtmışlar. Başkanlık, muhasebe ve yazı işleri kapılarımızın kilidini kırarak zarar vermişlerdir. Bu gibi olaylarla karşılaşmak gerçekten üzücüdür. Olay jandarmaya itikal etmiştir. Jandarma gerekli işlemleri yapmıştır. Hırsızların en kısa zamanda bulunacağını umut ediyoruz."
     Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
    
     Muhabir: Kadriye Aydın - Kamil Yılmaz / Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Köprübaşı ve Aydınlar belde belediye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER