Koyulhisarda Enler El Üstünde Projesi

Koyulhisarda Enler El Üstünde Projesi


SİVAS (A.A) - Koyulhisar ilçesinde uygulanan Enler El Üstünde adlı proje kapsamında her ay ilçe merkezindeki okullarda başarılı öğrenciler seçiliyor.
     Koyulhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yılmaz, Sivasta Eğitimin Kalitesinin Artırılması Projesi (SEKAP) kapsamında Enler El Üstünde adlı projeyi uygulamaya başladıklarını söyledi. Projenin amacının ilçede bulunan ilköğretim okullarındaki öğrencilerin farklılıklarını teşvik ederek bireysel ve kültürel gelişime zenginlik kazandırmak olduğunu ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:
     Projemiz asla bir yarışma değildir, asla kazananları veya kaybedenleri olmayacaktır. Öğrenci başarılı olsun veya olmasın çok değerli bir yönünün olduğunu ve takdir edildiğini hissedecektir. Çünkü toplumdaki birer aday yetişkin olan öğrenciler her birey gibi dönen çarkın parçalarından ama biri veya diğeri olarak büyüyeceklerdir. Projedeki hedefimiz ufacık bir övgü şeklinde de olsa bütün öğrencilere ayrıcalık duygusu tattırmaktır.
     Koyulhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yılmaz, projesi kapsamında her ay ilçedeki ilköğretim okullarında en çalışkan, en çok kitap okuyan, en sosyal ve en çevreci öğrencilerin seçildiğini kaydetti.
     (SRH-EMN)
<< Önceki Haber Koyulhisarda Enler El Üstünde Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER