Koyulhisar Eğriçimen Yaylasına kış gezisi düzenlendi

Koyulhisar Eğriçimen Yaylasına kış gezisi düzenlendi


SİVAS (A.A) - Koyulhisar ilçesine 17 kilometre uzaklıkta bulunan çam ormanlarıyla kaplı Eğriçimen Yaylasına kış gezisi düzenledi.
     Koyulhisar Dernekler Federasyonu (KODEF) ile www.koyulhisarmedya.com internet sitesi organizasyonu ve İstanbul Sancaktepe Belediyesinin katkılarıyla İstanbulda yaşayan Koyulhisarlılar, Eğriçimen Yaylasına kış gezisi düzenledi.
     Yaklaşık 250 kişi ilçeye gelişlerinde davul zurna eşliğinde Koyulhisar Kaymakamı Şenol Turan, Belediye Başkanı İlhan Eren ve diğer yetkililerce karşılandı. Koyulhisar Belediyesi tarafından Koyulhisar Kültür Merkezi ve Sosyal Tesislerinde verilen kahvaltıya katılanlar daha sonra Eğriçimen Yaylasına çıktı.
     Hemşehrilerinin geçen yıl yapılan geziye iki otobüsle katıldığını bu yıl ise 5 otobüsle yoğun katılım yaşandığını belirten Eren, Kış turizmi açısından oldukça elverişli olan Eğriçimen Yaylamızı turizm merkezi yapmak istiyoruz. Bu programı geleneksel hale getirmek için çaba gösteriyoruz. Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.
     www.koyulhisarmedya.com haber sitesi editörü Murat Kendirli ise gurbette yaşayan Koyulhisarlılara Eğriçimen Yaylasında kış güzelliğini göstermek ve ilçe ekonomisine katkıda bulunmak üzere bu organizasyonu düzenlediklerini söyledi. Kendirli, programa katkısı bulunanlara teşekkür etti.
     Gurbetçiler kar üzerinde halaylar çekip, kartopu oynayıp, kızakla kayarak kışın tadını çıkardı.
     Programa İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yücel Yılmaz, İl Genel Meclis üyeleri Eyüp Ayın, Aşkın Fırat, AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Tepe ile çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Koyulhisar Eğriçimen Yaylasına kış gezisi düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER