Kozanda, Hz. Muhammede hakaret içeren filme

Kozanda, Hz. Muhammede hakaret içeren filme ve teröre tepki


ADANA (A.A) - Anadolu Gençlik Dergisi Kozan Temsilciliği, Hz. Muhammede hakaret içeren filmi ve terör saldırılarını kınadı.
     Adnan Menderes Parkında toplanan grup adına açıklama yapan Ahmet Sönmez Müslümanların Masumiyeti isimli filmi çekenleri, piyasaya sürenleri ve bunu bir sanat olarak değerlendirenler ile düşünce özgürlüğü olarak görenleri kınadıklarını söyledi.
     Bu görüntülerin yayınlanmasının amacının, provokasyon amaçlı ve olay çıkarmaya yönelik olduğunu ifade eden Sönmez, şunları kaydetti:
     Biz bu olayların uluslararası siyasetin haricinde 3-5 densizin haddini bilmezliği olarak değerlendirmiyoruz. Bu tamamen bilinçli bir saldırıdır. Sanki ikinci bir 11 Eylül tezgahlanıyor. Siyonizmin ve uzantılarının emrinde olan ekipler Müslüman halkları önce tahrik edip kışkırtıyor, provokatörlerle kitleleri şiddete sürüklüyor ve akabinde terörizm ile mücadele aldı altında gelip bölgemize yerleşiyorlar. Aynı senaryoyu defalarca oynadılar ve oynamaya devam ediyorlar.
     Terör saldırılarını da kınadıklarını bildiren Sönmez, Hain saldırılarda şehit edilen evlatlarımıza, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileriz. Kahraman askerlerimizin ve masum vatandaşlarımızın ocaklarına hain saldırılarla ateş düşüren teröristleri ve işbirlikçilerine lanet ediyoruz ifadeleri kullandı.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kozanda, Hz. Muhammede hakaret içeren filme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER