Kozanda başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Kozanda başarılı öğrenciler ödüllendirildi


ADANA (A.A) - Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, il genelinde düzenlenen İstiklal Marşını En Güzel Ben Okurum yarışmasında birinci seçilen 2 öğrenciyi ödüllendirdi.
     Kaymakam Sevgili, Adanada düzenlenen İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında kategorilerinde birinci seçilen Zübeyde Hanım Okulu öğrencisi Nisanur Kayhanlı ile Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Buket Topakı makamında kabul etti.
     Elde edilen başarıdan dolayı öğrenci ve öğretmenler ile okul müdürlerini kutlayan Sevgili, öğrencileri birer Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi ve çeşitli hediyeler verdi.
     Öğrenciler ise duygu yüklü ifade yetenekleri ile il derecesi aldıkları İstiklal Marşını Kaymakam Sevgilinin isteği üzerine bir kaz daha okudular.
     Ziyarette hazır bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, öğrencilerin başarılı olmasında emeği geçen okul müdürü ve öğretmenleri de başarı belgesi ile ödüllendireceklerini belirtti.
     Yarışmada birinci olan öğrencilerin 12 Martta İstiklal Marşının kabulü dolayısıyla Adanada düzenlenecek etkinliğe katılacakları bildirildi.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kozanda başarılı öğrenciler ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER