Kozanda Genç TÜMSİAD oluşumu tanıtıldı

Kozanda Genç TÜMSİAD oluşumu tanıtıldı


ADANA (A.A) - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kozan Şubesi bünyesinde faaliyetine başlayan Genç TÜMSİAD oluşumu düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.
     TÜMSİAD Şube Başkanı Fatin Dağlı, Kervansaray tesislerindeki etkinlikte yaptığı konuşmada, aktif hale getirdikleri Genç TÜMSİAD oluşumuyla milli ve manevi değerleri ön planda tutan, liderlik ve yöneticilik vasıflarına sahip, uygulamada istekçi ve destekçi, yeniliğe açık, girişimci, geleceğin üretken liderlerinin yetiştirilmesinin hedeflendiğini söyledi.
     Genç TÜMSİAD Kozan Şube Başkanı Erkan Serkan Ünüvar ise Kozanda, dış ilişkiler, dış-iç ve üyeler arası ticaret, sektör kurumları, girişimcilik ve iş geliştirme, kaynak komisyonu, üniversite-iş dünyası işbirliği, sosyal ve kültürel ilişkiler, medya ve iletişim, Ar-Ge ve eğitim olmak üzere 12 ayrı komisyon oluşturarak çalışmalara başladıklarını belirtti.
     Ünüvar, 21 yüzyıl Türkiyesinin refah düzeyini daha da artırmak için çalışkan, azimli, cesur ve kendine güvenen gençleri bir araya getirmek ve yetiştirmek, ülke ekonomisine katkıda bulunmak için yola çıktıklarını söyledi.
     Etkinliğe TÜMSİAD Kozan Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Genç TÜMSAİD yönetimi ve üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber Kozanda Genç TÜMSİAD oluşumu tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER