Kozan Belediye Başkanı Özgana hizmette 9.

Kozan Belediye Başkanı Özgana hizmette 9. yıl sürprizi


ADANA (A.A) - AK Parti Kozan İlçe Teşkilatı, hizmette 9. yılını dolduran Belediye Başkanı Kazım Özgana sürpriz kutlama yapıldı.
     Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti İlçe Teşkilatınca Atatürk Parkındaki SODES Kadın Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen sürpriz etkinliğe katılan Başkan Özgan hizmette 9. yılını partilileri ile pasta keserek kutladı.
     Konfeti atılarak karşılanan Başkan Özgan, düzenlenen sürpriz kutlamadan dolayı parti yönetimi ve katılımcılara teşekkür etti.
     Özgan, ilçeye yapılan hizmetlerin asıl mimarının Kozan halkı olduğunu ifade ederek, Hizmette hedefleri biz koyuyoruz ama öncelikle bu hedeflerin belirlenmesine vesile olan sağduyulu Kozan halkına ve partimiz teşkilatına, bu inceliği düşünerek etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
     AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bilgili ise Özganı başarılı çalışmaları sebebiyle kutladı ve ilçe halkının 2 dönemdir doğru bir seçim yaptığını kaydetti.
     Başkan Özgan ve beraberindekiler daha sonra üzerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Özganın resmedildiği pastayı keserek hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Etkinliğe AK Parti Kozan Kadın Kolları Başkanı Yurdagül Boyraz ile Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kurtaran ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber Kozan Belediye Başkanı Özgana hizmette 9. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER