KPSSye doğru

KPSSye doğru -Erzurum Emniyet Müdürlüğü, 2012 KPSS öncesi çeşitli tedbirler aldı


ERZURUM (A.A) - Erzurum Emniyet Müdürlüğü, 2012 KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) Önlisans-Ortaöğretim Sınavı öncesi çeşitli tedbirler aldı.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Önlisans ve Ortaöğretim Kamu Personeli Seçme Sınavının 22-23 Eylül tarihlerinde yapılacağı hatırlatıldı.
     Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan sınavlar sırasında, sınava giren adayların dikkatini dağıtacak olumsuzlukların yaşanmaması açısından sınav binaları çevresi ve güzergahlarında gürültüye neden olacak çalışmaların yapılmaması, sürücülerin korna çalmama konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri gerektiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Sınava girecek adayların sınava gelirken yanlarında, bluetooth kulaklık, kamera özellikli kulaklık, kalemler, cep telefonu, tüketim maddeleri, çanta, kalem, silgi, küpe, kolye, broş gibi takı, metal para, metal içerikli aksesuar (şeffaf ambalaj içerisindeki su ve alyans hariç) ve eşyalarla kopya çekmeye elverişli cihazlar getirmemeleri gerekmekte olup, bu gibi maddelerin girişine de izin verilmeyecektir. Erzurum Emniyet Müdürlüğü olarak sınava giren tüm adaylara başarılar dileriz.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Hasan Özkal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER