KÜÇAD üyeleri, aileleriyle Domaniçi gezdi

KÜÇAD üyeleri, aileleriyle Domaniçi gezdi


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Çalışanlar Derneğinin (KÜÇAD) yönetici ve üyeleri, aileleriyle Domaniç ilçesindeki tarihi ve turistik mekanlara düzenlenen geziye katıldı.
     Dernek Başkanı Cemalettin Dönmez, yaptığı yazılı açıklamada, derneğin yönetim kurulu, üyeleri ve ailelerinden olaşan yaklaşık 120 kişiden oluşan grubun, Domaniçteki tarihi ve turistik mekanları gezdiğini bildirdi.
     Eğitimci Yazar Hasan Efenin gönüllü rehberliğinde Hayme Ana Türbesi, Şehit Saru Batu Savcı Beyin kabri, İkizce, Ebe Çamlığı ve Mızık Çamı gibi Osmanlı Devletinin kuruluşunun izlerini taşıyan mekanları ziyaret ettiklerini belirten DÖnmez, Kocayayla mevkisinde piknik yaptıklarını ifade etti.
     Dönmez, şunları kaydetti:
     Ecdadımız Osmanlının temellerini attığı kuruluşun toprağı Domaniçte buram buram tarih kokan yerleri yerinde görelim ve tarihimize sahip çıkalım dedik. Kitaplarda yer almayan, salt kuru bilgiler dışında birçok önemli bilgiler öğrendik. Osmanlının temellerinin atıldığı topraklara yaptığımız bu gezi bizim için çok heyecan ve gurur verici bir keşif oldu. Ayrıca üyelerimiz ve aileleri için çok iyi bir moral motivasyon oldu.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber KÜÇAD üyeleri, aileleriyle Domaniçi gezdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER