Kültür ve Turizm Bakanı Günay, Antalyada

Kültür ve Turizm Bakanı Günay, Antalyada -Bakan Günay, Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtanı ziyaret etti -Bakan Günay: -Şifa diledik, kendisiyle kucaklaştık, halleştik, konu


ANTALYA (A.A) - Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtanı ziyaret etti.
     Bakan Günay, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünde yaptığı incelemenin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören Unakıtanı ziyaret etti.
     Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe ve hastane yönetimi tarafından karşılanan Bakan Günay, ziyaret sonrası hastane girişinde yaptığı açıklamada, eski Bakan Unakıtanın hastanede emin ellerde olduğunu belirtti.
     Sağlığı ile ilgili doktorlardan bilgi aldığını, endişe edilecek bir hususun olmadığını dile getiren Bakan Günay, Rektör hocamız zaten sağolsun, çok yakından konuyu takip ediyor. Şu anda tetkikleri sürüyor, tetkikleri sonucunda herhalde tıbbi bir karar verilecek. Şifa diledik, kendisiyle kucaklaştık, halleştik, konuştuk, ayrıldık. Sağlıklar diliyorum dedi.
     Bir gazetecinin eski Bakan Unakıtanın ne zaman nakil olacağı ile ilgili sorusuna Bakan Günay, Herhalde 5-10 günlük kontrol süreci var, ondan sonra karar verilecek, endişe edecek herhangi bir durum yok yanıtını verdi.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kültür ve Turizm Bakanı Günay, Antalyada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER