Kumlucada 2012

Kumlucada 2012-2013 eğitim öğretim yılı törenle başladı


ANTALYA (A.A) - Kumlucada 2012-2013 eğitim öğretim yılı düzenlenen törenle başladı.
     Kumlucada Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelen sunulmasıyla başlayan tören, daha sonra Atatürk İlköğretim Okulunda devam etti. Buradaki törene Kumluca Kaymakamı Salih Işık, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaş, Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
     Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşan Kaymakam Işık, 2012-2013 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.
     Kumlucanın son yıllarda eğitim öğretim kurumları yönünden çok şanslı olduğunu belirten Işık, bu konuda emeği geçen herkese teşekkür etti.
     Belediye Başkanı Çetinkaya da toplumların temelini oluşturan çocukların eğitim öğretiminde anne babalarla birlikte eğitimcilere de büyük görevler düştüğünü söyledi.
     İyi bir eğitim yanında iyi bir insan olarak yetişmenin çok önemli olduğunu vurgulayan Çetinkaya, toplumları ayakta tutacak, sağlam bir gelecek nesil oluşturmak için çocuklara verilecek eğitimin çok önemli olduğunu kaydetti.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Tekdemir de Kumlucada yaklaşık 13 bin 500 öğrencinin yeni eğitim öğretim yılında ders başı yaptığını, okullarda herhangi bir sıkıntı olmadığını belirtti.
     Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, müzik ve halk oyunları gösterileri sunuldu. Daha sonra, Kaymakam Işık ve protokol üyeleri, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti, öğrencilere çiçek vererek öğretmenlerden bilgi aldı.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER