Kurban Bayramına doğru

Kurban Bayramına doğru -Darende ilçesindeki kurban pazarında satışa sunulan 1 ton 250 kilo ağırlığındaki Bozoğlan adlı boğa, görenlerin dikkatini çekiyor


MALATYA (A.A) - Darende ilçesindeki kurban pazarında satışa sunulan 1 ton 250 kilo ağırlığındaki Bozoğlan adlı boğa, görenlerin dikkatini çekiyor.
     Kurban Bayramına sayılı günler kala Darende ilçesindeki canlı hayvan pazarı hareketlendi. Darende Belediyesinin belirlediği kurban satış alanına alıcılar ve satıcılar ilgi göstermeye başladı.
     Pazarda en çok ilgi çeken kurbanlık ise 1 ton 250 kilo ağırlığındaki Bozoğlan isimli boğa oldu. Sivasın Gürün ilçesine bağlı Eskihamal köyünden pazara gelen Nazım Tozlu, 10 bin lira istediği Bozoğlana alıcı bulamadı. Pek çok vatandaşın pazarlık yapmak için elini sıktığı Tozlu, fiyatı düşürmeyince Bozoğlan satılamadı.
     Yaklaşık 1 haftadır pazarda alıcısını bekleyen Bozoğlanı titizlikle beslediğini ifade eden Tozlu, 28 aylık hayvanımı doğal yemle besledim, şu an için pazardaki en büyük kurbanlık bizim Bozoğlan. Pazarlığa gelen, bakıp ilgilenen çok ama alıcı yok dedi.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Kurban Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER