Kurban Bayramı

Kurban Bayramı -Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, Emniyet Müdürü Sağlam, İl Genel Meclisi Başkanı Arı ve bazı sivil toplum kuruluşları, yayınladıkları mesajlarla Kurban Bayramını kutladı


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı ve bazı sivil toplum kuruluşları yayınladıkları mesajlarla Kurban Bayramını kutladı.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, mesajında, bayramların birleştirici özelliklerine dikkati çekerek, iki bayramın ardı ardına yaşanacağını belirtti. Akaydın, mesajında, Bu iki bayramı daha mutlu, daha coşkulu kutlamayı dilerdim. Ancak bugünlerde ülkemizde yaşanan terör olayları hepimizin ortak üzüntüsü haline gelmiştir dedi.
     akaydın, şehitlere rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.
     Bayram süresince belediye olarak vatandaşların yanında olacaklarını vurgulayan Akaydın, tüm Antalyalıların Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramını kutladı.
    
     -Emniyet Müdürü Sağlam-
    
     Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ise Kurban Bayramının sevgi, barış ve hoşgörünün habercisi olduğuna dikkati çektiği mesajında, Kurban Bayramınızı en içten duygularımla kutlar, hep birlikte daha huzurlu ve güvenli bir Antalya temennisiyle, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım ifadelerine yer verdi.
    
     -İl Genel Meclisi Başkanı Arı-
    
     İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, bayramların sosyal yardımlaşma duygularının en yoğun olarak yaşandığı özel günler olduğunu belirtti.
     Bayramların milli ve dini duyguların, inançların, geleneklerin uygulanarak gelecek kuşaklara aktarıldığı, millet olma şuurunun şekillendiği günler arasında yer aldığını bildiren Arı, mesajında, Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı kutlar, bayramın tüm insanlığa sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini temenni ederim dedi.
    
     -ATSO Başkanı Budak-
    
     Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, Kurban Bayramının sevgi, dostluk, kardeşlik, paylaşım, doğruluk ve dürüstlük gibi yüce değerlerin anlam ve öneminin daha derinden yaşandığı bir atmosferde kutlanacağını bildirdi.
     Türkiyenin onur duyulacak bir uygarlık ve yaşam geleneğine, dayanışma kültürüne sahip olduğuna işaret eden Budak, Türkiyenin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün zorlukların üstesinden gelecek güce sahip olduğunun altını çizdi.
     Budak, tüm ATSO üyelerinin, Antalyalıların ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutladı.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş
     Yayıncı: Güç Gönel

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER