Kurban Bayramı

Kurban Bayramı -AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: -Kurban kulun Allaha teslimiyetinin bir işaretidir. Kişiyi ve ailesini her türlü bela, musibet ve sıkıntılardan kurtarmaya vesile olur


BURDUR (A.A) - AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Kurban kulun Allaha teslimiyetinin bir işaretidir. Kişiyi ve ailesini her türlü bela, musibet ve sıkıntılardan kurtarmaya vesile olur dedi.
     Milletvekili Özçelik, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, kurbanların Allah rızası için kesildiğini belirterek, namazla başlayan Allaha yakınlaşmanın, kurbanla daha ileri merhalelere erişeceğini bildirdi.
     Kurbanın kulun Allaha teslimiyetinin bir işareti olduğunu kaydeden Özçelik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Kişiyi ve ailesini her türlü bela, musibet ve sıkıntılardan kurtarmaya vesile olur. Dini bayramlarımızın hepsi öncelikle Müslüman kardeşlerimiz ve tüm insanlık için bir araya gelme, kardeşlik duygularının pekiştirilmesi, karşılıklı sevgi ve saygının doruğa çıktığı günler olarak geçirilmesi gerekir. Bayramların gereği olarak dargınlıklar, küslükler ve arada bulunan tüm kötü düşüncelerden vazgeçip birbirimize yaklaşmamız gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin bayramını kutlar, millet olarak huzur içinde sağlıklı ve mutlu bayramlar geçirmelerini temenni ederim.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER