Kütahyada Halk Elinde Islah projesi

Kütahyada Halk Elinde Islah projesi -5 yıl sürmesi planlanan proje kapsamında yıllık sözleşmeyle çalıştırılacak bir teknik personel alınacak


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyada, 5 yıl sürmesi planlanan Halk Elinde Islah projesi kapsamında yıllık sözleşmeyle çalıştırılacak bir teknik personel istihdam edilecek.
     Kütahya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğünce yürütülen ve 5 yıl sürmesi öngörülen Halk Elinde Islah projesi çerçevesinde yıllık sözleşmeyle çalıştırılmak üzere bir teknik personel alınacak.
     Kütahya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri ve Üreticileri Birliği bünyesinde istihdam edilecek teknik personelde aranan şartlar şöyle:
     TC vatandaşı olmak. Türkiyede bulunan üniversiteler ile bunlara denkliği kabul edilen yurt dışında kurulu üniversitelerin ziraat fakültesi zootekni bölümü ile veteriner fakülteleri öncelikli olmak üzere, meslek yüksekokulların ziraat ve veteriner bölümlerinden mezun olmak. Küçükbaş ve büyükbaş hayvan yetiştirme ve ıslahı konusunda yüksek lisans ve doktora yapmış veya yapıyor olması tercih nedeni sayılacak. Askerlikle ilişkisi bulunmamak. Arazi çalışmalarını yürütmeye engel hali bulunmamak. Kamu hizmetlerinden yasaklanmamış olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Projede kullanabileceği bir araca sahip olması, tercih nedeni sayılacak. Gelir getirici başka bir işte çalışmıyor olmak. Projenin yürütüleceği il veya ilçede ikamet etmek. Proje materyalinin yoğun bulunduğu yerleşim yerinde ikamet etmesi tercih nedeni sayılacak.
     Adaylardan başvuru sırasında müracaat dilekçesi, diploma veya çıkış belgesinin tasdikli sureti, onaylı ve fotoğraflı nüfus cüzdan sureti, askerlikle ilgili durumunu gösteren belge, ikametgah belgesi, sürücü belgesi, öz geçmiş, varsa yüksek lisans veya doktora mezuniyet belgesi, adli sicil kaydı belgesi isteniyor.
     Başvurular, Kütahya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce 17-29 Aralık tarihlerinde kabul edilecek ve adaylar, 3 Ocak 2013te saat 10.00da Müdürlükte mülakata tabi tutulacak.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahyada Halk Elinde Islah projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER