Kütahyada Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği

Kütahyada Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Müdürlüğü kuruldu


KÜTAHYA (A.A) - Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mithat Ekici, Hastaneler Birliğine bağlı olarak Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Müdürlüğünün kurulduğunu bildirdi.
     Ekici, yaptığı yazılı açıklamada, kurulan bu yeni birimle birlikte tüm hastaların ve hasta yakınlarının güler yüzlü, verimli, etkin hizmet almaları ve tüm fiziksel koşulların iyileştirilmesine yönelik olduğunu belirtti.
     Birimin başına ise 18 yıl çeşitli turizm otellerinde müdürlük yapan Batuhan Çağrıcının getirildiğini duyuran Ekici, şunları kaydetti:
     Kütahyanın yetiştirdiği yeteneklerden biri olan Batuhan bey mesleki deneyimi ve kariyeriyle hastanelerimize büyük katkı sağlayacak. Müdürümüz, hastanelerimizde hasta ve yakınlarının hijyenik koşullarda üretilmiş yiyecek ile sağlık hizmetine en kolay ve hızlı ulaşımın sağlanmasında özverili çalışmalar yapacaktır. Çalışma ekibimiz ile hasta memnuniyetini çok önemsemekteyiz. Bu nedenle hastane içerisinde belli aralıklarla sağlık hizmeti alan hastalarımıza ve yakınlarına kişisel numaralarından ulaşarak yapılan çalışmalar ve düzenlemeler anket yöntemi ölçülecek. Bu düzenlemenin amacını, kendimizi sürekli iyileştirmek, memnuniyetleri ve eleştirileri ciddiyetle değerlendirerek yeni stratejiler belirlemek olarak görüyoruz. Halkımızdan gelen he türlü eleştiri, başarımızı artıracak ve daha iyi hizmet sunmamızda bizlere yardımcı olacaktır.
     Ekici, açıklamasında, hastanelerde doktorların her gün yaptığı hasta ziyaretlerinin yanı sıra, Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Müdürlüğü ekiplerinin de hasta ziyaretinde bulunacağı ifadelerine yer verdi.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahyada Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER