Kütahya Genç İşadamları Derneği Başkanı Delen:

Kütahya Genç İşadamları Derneği Başkanı Delen: Kütahya için her türlü diyaloğa açığız


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Genç İşadamları Derneği (KÜGİAD) Başkanı Mithat Delen, Kütahya için her türlü diyaloğa açık olduklarını bildirdi.
     Kütahya Mimarlar Odası Başkanı Erkan Morkoç ve Oda Yönetim Kurulu üyeleri, göreve yeni seçilen KÜGİAD Başkanı Delen ve Yönetim Kuruluna tebrik ziyaretinde bulundu.
     Delen, KÜGİAD lokalinde gerçekleşen görüşmede, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle konuştu:
     KÜGİAD olarak Kütahyada sivil toplum kuruluşlarının birlikte hareket etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Sonuçta birlikten her zaman kuvvet doğar. Bugüne kadar bu noktada yaşanan çekişmeler hiçbir sonuç vermemiştir. Kütahya için her türlü diyaloğa açığız. Kütahya Belediyesinin devam eden projeleriyle ilgili şantiye gezisine katıldık. Çalışmaları yerinde gördükten sonra Kütahyanın tanıtım eksikliği olduğunu gördük. Bunun yanında projeler yapım aşamasına gelmeden önce ilgili meslek mensuplarıyla görüş alışverişi yapılması gerektiği kanaatine vardık.
     Morkoç da Delen ve ekibini göreve seçilmelerinden dolayı kutlayarak, Kütahyanın menfaatleri noktasında gerçekleştirilecek çalışmalarda işbirliği yapmayı önerdi.
     Delenin, tanıtım eksikliği konusunda görüşlerine katıldığını dile getiren Morkoç, Özellikle Valilik ve Belediyenin, projeleri yarışmayla belirlemesinin yararlı olacağını düşünüyoruz. Çünkü tanıtım için yapılacak bir yarışma çok önemlidir. Afyonkarahisar yolu çevre düzenlemesi projesi, yarışmayla netleştirildi dedi.
     Ziyarette, KÜGİAD Yönetim Kurulu üyeğleri Erol Akdemir, Naime Göker Ekim, Gökhan Karaaslan, Selman Hatipoğlu, Merve Özçınar Gül, Ali Korkmaz, Osman Baş ve Nida Öztuğcu hazır bulundu.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Kütahya Genç İşadamları Derneği Başkanı Delen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER