Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası -AK Parti Tekirdağ Milletvekili Yemişçi: -"Sevgi, barış ve kardeşlik ikliminin gönüllerimizi kapladığı bu müstesna zaman diliminde, onun tavsiyelerini ve örnek hayatını bir kez daha okuyup anlamaya çalışmamız, hu


TEKİRDAĞ (A.A) - AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Hz. Muhammedin tavsiyelerini ve örnek hayatını anlamaya çalışmanın, huzur ve barış atmosferinin oluşmasında rehber olacağını belirtti.
     Yemişçi, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yayımladığı mesajında, İslamı ve Hz. Muhammedin insanlığa yaptığı çağrıyı doğru şekilde anlamak için kutlanan Kutlu Doğum Haftasına yeniden erişmenin mutluluğunun yaşandığını aktardı.
     Hoşgörü ve güzel ahlakın zirvesi Hz. Muhammedi, ümmetinin örnek alması gerektiğini bildiren Yemişçi, şunları kaydetti:
     "İslamiyeti ve Onun peygamberi Hz. Muhammedin (SAV) insanlığa yapmış olduğu çağrıyı doğru şekilde anlamak ve bir kez daha hatırlamak adına kutladığımız Kutlu Doğum Haftasına erişmiş bulunuyoruz. Sevgi barış ve kardeşlik ikliminin gönüllerimizi kapladığı bu müstesna zaman diliminde, onun tavsiyelerini ve örnek hayatını bir kez daha okuyup anlamaya çalışmamız, huzur ve barış atmosferinin oluşturulmasında bizlere yol gösterici olarak ışık tutacaktır."
    
     -MHP Tekirdağ Milletvekili Belen-
    
     MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen de Hz. Muhammedin varlığının dünyaya umut olduğunu ve karanlıkları aydınlattığını belirtti.
     Belen, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yayımladığı mesajda, Hz. Muhammedin insanlığa, iyiyi kötüyü ayırt etmeyi, sevmeyi, ahlaklı olmayı, hoşgörünün en mükemmelini, şefkati ve merhameti, adaleti, ahiret ve dünya dengesini, insan onuruna uyan yaşama sanatını gösterdiğini kaydetti.
     Hakka olan sorumluluğun Hz. Muhammedin yolundan gitmekle olacağını bildiren Belen, şunları aktardı:
     "Kalbimizdeki iman ve sevgiyle, kutlu insanın yolunda giderek hakka karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmeliyiz. Onun üstün şahsiyeti ve ahlakı bütün insanlığa örnektir. Sevgili Peygamberimizin insanlığa kattığı güzellikleri iyi anlamak mutluluğun anahtarıdır.
     İnsanlık alemi ve milletimiz için karşımıza dikilen her türlü zulüm ve cehalete karşı nurlu rehber olan Peygamber efendimizin mesajlarına canı gönülden sarılıyoruz. Sözünü ve yolunu ezberlemeyi her zamankinden fazla zaruret biliyoruz."
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul/Salih Baran
     Yayıncı: Nurettin Coşkun
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER