KUTSO KOSGEB destekli girişimcilik eğitimi veriyor

KUTSO KOSGEB destekli girişimcilik eğitimi veriyor


ANTALYA (A.A) - Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından KOSGEB destekli girişimcilik eğitimi başladı.
     KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Aytekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, KOSGEB destekli girişimcilik eğitimine çok sayıda başvuru olduğunu söyledi.
     KOSGEB prosedürü gereği eğitime 30 kişinin katılabildiğini ifade eden Aytekin, eğitimler sonunda katılımcılara sertifika verileceğini ve projeleri kabul edilen girişimcilerin KOSGEBden destek alabileceklerini belirtti.
     Girişimcilik eğitimlerinin dört hafta süreceğini bildiren Aytekin, "Vatandaşlarımızdan bu yönde talepler vardı. Bu talepleri karşılayabilmek amacıyla KOSGEB desteğini de göz önünde bulundurarak başvuruları kabul ettik. Halkımızdan yoğun bir talep oldu, ancak prosedür gereği 30 kişiyi eğitime alabildik. İnşallah katılımcılarımıza, bölgemize hayırlı olur" dedi.
     KUTSOdaki girişimcilik eğitimi Mehmet Akif Üniversitesi Sanayi İşbirliği Girişimcilik İş Geliştirme Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş tarafından veriliyor. Eğitimlerde katılımcılara, girişimcilik, yeni iş fikirleri, pazar araştırması, fizibilite raporu ve proje hazırlama gibi konular anlatılıyor.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber KUTSO KOSGEB destekli girişimcilik eğitimi veriyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER