Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan:

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan: 2018 yılında hedefimiz ilk on banka arasına girmek


KOCAELİ (A.A) - Murat Birinci-Ümit Çevik - Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, 2018 yılında hedeflerinin Türkiyede ilk 10 banka arasına girmek olduğunu bildirdi.
     Kuveyt Türkün yeni bankacılık üssü ve yaşam alanı projesinin temeli atıldı. Temel atma töreni, banka yönetiminin ve üst düzey protokolün katıldığı bir törenle gerçekleştirildi.
     Kocaeli Çayırova İlçesi, Şekerpınar Bölgesinde hizmete girecek yeni tesisin bir operasyon merkezi ve bankacılık üssü olmasının yanı sıra bir yaşam merkezi olarak tasarlandı.
     Temel atma töreninde konuşan Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, 2018 yılında hedefimiz ilk on banka arasına girmek diyerek yeni tesisisin enerjiyi verimli şekilde kullanacak ve maksimum yapı konfor şartlarını taşıyacak şekilde akıllı bina teknolojisi ile inşa edileceğini söyledi.
     Uyan, Kuveyt Türkün hızla büyüyen yapısına hizmet edecek ve artan iş hedeflerinin karşılanması yönünde önemli bir altyapı desteği olacak bankacılık üssü ve yaşam alanının ilk etabının 1 yıl içerisinde tamamlanarak hizmete gireceğini belirtti.
     Proje hakkında şu bilgilere yer verildi:
     2013 yılı Haziran ayı içerisinde açılışı gerçekleştirilecek olan bankacılık üssü ve yaşam alanının içerisinde ofisler, data center, call center, konferans salonu, açık ve kapalı spor tesisleri, havuz, misafirhane, kafeterya ve restoranlar yer alacak. Toplamda 120 bin 340 metrekare inşaat alanına sahip proje tamamlandığında sektörde uluslararası örnek olarak gösterilebilecek, güçlü teknolojik altyapıya sahip etkili bir mimari ile inşa edilmiş esnek ve fonksiyonel kullanım alanları olan insana saygılı ve çevreye duyarlı bir tesis hizmete girmiş olacak.
    
     Yayıncı: Affan Kulunyar
<< Önceki Haber Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER