Londra için İspanyada kulaç atılıyor

Londra için İspanyada kulaç atılıyor -Bedensel Engelliler Yüzme Milli Takımı sporcularından Beytullah Eroğlu ve Özlem Baykızın İspanya kamp yapıyor -Milli Takım Antrenörü Osman Çullu: -İyi bir hazırlık döneminin ardından son kamp


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Türkiyeyi 2012 Londra Paralimpik Oyunlarında temsil edecek Bedensel Engelliler Yüzme Milli Takımı sporcularından Beytullah Eroğlu ve Özlem Baykız, İspanyada kamp yapıyor.
     Bedensel Engelliler Yüzme Milli Takımı Antrenörü Osman Çullu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yüksek irtifa kampı çerçevesinde 18 Temmuzda İspanyanın Granada şehri Sierre Nevada bölgesinde çalışmalara başladıklarını söyledi.
     Yoğun bir yılı geride bıraktıklarını ve madalya hedeflediklerini kaydeden Çullu, Çalışmalarımızın büyük bölümünü Kahramanmaraşta sürdürdük. Kütahya, Ordu ve Trabzonda kamp dönemleri geçirdik. Şimdi ise yurt dışındayız. İnşallah iyi bir hazırlık döneminin ardından son kampımızı İstanbulda yaparak İngiltereye gideceğiz diye konuştu.
     Milli sporcular Beytullah ve Özlemin çok hırslı olduğunu anlatan Çullu, herhangi bir şansızlık yaşamamaları durumunda ikisinden de madalya beklediğini ifade etti.
     Çullu, İspanyadaki kampın 9 Ağustosa kadar devam edeceğini bildirdi.
     Beytullah Eroğlu ise herşeyin yolunda gittiğini ve tek hedefinin Londrada İstiklal Marşını söyletmek olduğunu söyledi.
     Özlem Baykız da kendilerine olan güveni boşa çıkarmamak için büyük gayret gösterdiklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Ahmet Caner Baysal / Sevil Çelik
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Londra için İspanyada kulaç atılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER