Lüleburgaz Belediye Başkanı Halebak:

Lüleburgaz Belediye Başkanı Halebak: -Vazgeçmeden ve yılmadan hiçbir baskı karşısında eğilmeden bu yolda yürümeye kararlıyız


KIRKLARELİ (A.A) - Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Vazgeçmeden ve yılmadan hiçbir baskı karşısında eğilmeden bu yolda yürümeye kararlıyız dedi.
     Halebak, partisinin il başkanlığında yaptığı konuşmada, CHPli Belediye Başkanları olarak yerel seçimlerde bir yumruk gibi duracaklarını söyledi.
     Belediye başkanları olarak dayanışma içerisinde olduklarını ifade eden Halebak, şöyle devam etti:
     Her birimizin üzerine iktidar, hak etmediğimiz bir şekilde geliyor. Birçok yerde bunu gördük. CHPli belediyelere baskınlar oluyor. Allaha şükür hiç birimizin anlında en ufak bir lekesi yok. Önümüzde bir seçim süreci var. Hiç kimse zannetmesin ki iktidar belediyesi olmasa hizmet alamayız. Bütün engellemelere rağmen, her türlü zorlamalar rağmen, kapımdan hiç müfettiş eksik olmamasına rağmen Lüleburgaz her yıl daha önceki yılların 30 katı hizmet almaya devam ediyor. Biz oluğumuz yerde iktidarız. Vazgeçmeden ve yılmadan hiçbir baskı karşısında eğilmeden bu yolda yürümeye kararlıyız.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Lüleburgaz Belediye Başkanı Halebak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER