Maçın ardından

Maçın ardından -Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Kızıltan: "Oyuncularımız gerekenin en iyisini yapmaya çalıştı. Futbolcularıma teşekkür ediyorum"


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta Kırklarelisporu 3-1 yenen Yeni Malatyasporun Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, futbolcularını kutladı.
     Kızıltan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sahalarında sezonun son maçı oynadıklarını söyledi.
     Sonuç ve futbol olarak taraftarlarını mutlu ettiklerini belirten Kızıltan, "Oyuncularımız gerekenin en iyisini yapmaya çalıştı. Futbolcularıma teşekkür ediyorum. Mücadele, oyun disiplini, duran toplardan gelen gol açısından play-off yolunda önemli bir deneyim kazandık" diye konuştu.
     Kırklarelisporun Teknik Direktörü Bilgin Erdem ise Malatyaya gelirken iyi bir takım olduklarını göstermeyi hedeflediklerini ifade ederek, oyunun başlangıcında iyi oynadıklarını ancak bunun yeterli olmadığını kaydetti. Erdem, "Sezon başından beri tek düşüncemiz iyi top oynamak, iyi mücadele etmekti, bunu başardık. İmkanları olan bir takımız. Son haftalarda kaybettik ancak bu sene iyi bir tecrübe kazandık. Gelecek yıl iyi oynayıp üst lige çıkacağız" dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER