Maçın ardından

Maçın ardından -Gaziantepspor Teknik Direktörü Karaman: -Sadece 3 puan aldık. Oyunun ilk yarısında kendi sahamızda oynamanın avantajını kullandık -Trabzonspor Antrenörü Çiçek: -Pozisyonlar yakaladık ama değerlediremedik


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Sadece 3 puan aldık. Oyunun ilk yarısında kendi sahamızda oynamanın avantajını kullandık dedi.
     Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Karaman, ligde 3 hafta geçmesine rağmen henüz ilk 11i kuramadığını ifade etti.
     Bütün takımların da aynı sıkıntıyı yaşadığını aktaran Karaman, şöyle konuştu:
     Sadece 3 puan aldık. Oyunun ilk yarısında kendi sahamızda oynamanın avantajını kullandık. Hücumda görünen takım bizdik. İkinci yarı 10 kişi oynadık. Oyundan atılan oyuncumuz şu anki kadronun en iyi oyuncularından biri. Oyundan atıldıktan sonra geriye çekileceksiniz. Bu futbol değil. Gerçekçi olalım. Aynı şey belki Trabzonspor için de geçerli. Hepimiz bu çarkın içindeyiz. Ligde üçüncü maçımızı oynadık. Avrupada takımlar hazırlık kampına gittiği zaman gideni, geleni belli. Kamuoyuyla paylaşmak istiyorum, takımlar içinde devamlı değişiklikler oluyor. Geçen sene 8 hafta gol yemeyen bir takımız. Bu sezon bilanço ortada. 3-4 haftanın geçmesi gerekiyor. Transfer sezonu bitecek, herkes elindeki futbolculara göre takım dizecek. Savaştık, dan dun maçı aldık. Ötesinde bir şey yok. Rakip takım için de geçerli. Farklı bir şey görmek istiyorum. Topu ayağına alan bir takım görmek istiyorum. Son 30 dakika 10 kişi eksik oynayan, hamle gücü de zayıf olan takımımız Trabzonspora karşı direndi. Sadece 3 puan aldık. Ben teknik direktör olarak kendimi kandıramam. Yapmamız gereken çok iş var.
     Gaziantepsporlu Cenk Tosun da ilk maçta iyi oynadıklarını ve kaybettikleri için üzüldüklerini hatırlatarak, bu maçta direnç gösterdiklerini belirtti.
     Kırmızı karttan sonra gösterdikleri performanstan dolayı futbolcu arkadaşlarını tebrik eden Tosun, İki hafta iyi dinlenip, Kasımpaşa maçına diri gitmek istiyoruz ifadesini kullandı.
     Bekir Ozan Has da maçın başından sonuna kadar iyi mücadele ettiklerini dile getirerek, İyi futbol olmasa da iyi mücadele ettik. Bu 3 puan takıma iyi geldi diye konuştu.
    
     -Trabzonspor cephesi-
    
     Trabzonspor Antrenörü Şeref Çiçek ise deplasmandan eli boş dönmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Kendileri için kötü bir gün olduğunu söyleyen Çiçek, Geriye düştük. Sonra da oyunun kontrolünü almak yerine hücum düşündük ama golü bulamadık, yapacak bir şey yok. Gaziantepsporu tebrik ediyorum. Milli maç arasında eksikleri gidermek istiyoruz. Gole kadar ataktaydık. Pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik dedi.
     Oyunun ilk 20 dakikasında daha derli toplu oynadıklarını ifade eden Çiçek, Gaziantepsporun oyunun kontrolünü ilk yarının sonuna doğru elde ettiğini sözlerine ekledi.
    
     -Futbolcu görüşleri-
    
     Souleyman Bamba, mazeretin hiçbir sebebi olmayacağını belirterek, Avrupa Liginde play-off oynayabiliriz, yorgun olabiliriz ama bunların hiçbiri mazeret olamaz. Büyük hedefe oynuyorsak bunların da üstesinden gelebiliriz diye konuştu.
     Marek Sapara da ilk 20 dakikada maçın lehlerinde gittiğini ancak bu dakikadan sonra kontrolü rakiplerini verdiklerini belirterek, Kendi sahamızda topu yeteri kadar tutamadık, bundan dolayı oyun bizim için zor hale geldi. Geriye düştükten sonra gol pozisyonlarını da değerlendiremedik dedi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Tarkan Demir

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER