Maçın ardından

Maçın ardından -Mersin Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Yıldızoğlu: Bize yakışmayacak şekilde ciddi konsantrasyon eksikliğiyle yanlışlar yaparak oyuna başladık -Edremit Belediye Antrenörü Bilici: Eksikler tamamlandıktan sonra


KÜTAHYA (A.A) - Basketbolda, Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası A Grubunda Edremit Belediyesini 61-50 yenen Mersin Büyükşehir Belediyesinin antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, ciddi konsantrasyon eksikliğiyle yanlışlar yaparak oyuna başladıklarını söyledi.
     Ceyhun Yıldızoğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, takım organizasyonu iyi olan bir ekibe karşı oynadıklarını söyledi.
     Rakiplerinin, müsabakanın sonuna kadar kazanmak için oynadığını ve maçın içinde kaldığını belirten Yıldızoğlu, Bize yakışmayacak şekilde ciddi konsantrasyon eksikliğiyle yanlışlar yaparak oyuna başladık. İlerleyen zamanlarda ikinci periyotta bunu düzelttik ama maç boyunca dağınık bir görüntü verdik. İlk 8de yer almak istiyorsak böyle oynayarak bu olmaz. Yarın daha iyi oynayarak sonuca gitmek istiyoruz diye konuştu.
    
     -Edremit Belediyesi cephesi-
    
     Edremit Belediyesi Antrenörü Dursun Bilici de dün Ceyhan Belediyesi karşısında çok kötü savunma yaptıklarını ifade etti.
     Mersin Büyükşehir Belediyesine karşı savunmaya konsantre olduklarını, ancak güç olarak rakiplerini durduramadıklarını dile getiren Bilici, şöyle konuştu:
     Hem içeriden hem de dışarıdan sayılar yedik. Belli bölümde iyi oynamamıza rağmen sonuca gidemedik. Mersin takımını tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki maçlarda takımın seviyesini daha iyi yerlere çıkaracağız. Eksikler tamamlandıktan sonra daha iyi oynayacağımıza inanıyorum.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER