Maçın ardından

Maçın ardından -Kayseri KASKİ Yardımcı Antrenörü Ünlü: Bir üst tura geçmek istiyoruz -Beşiktaş Başantrenörü Öztürk: Eğer top kayıplarını yapmasak oyun direncimiz daha yüksek olabilirdi


KONYA (A.A) - Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası B Grubunda Beşiktaşı 80-62 yenen Kayseri KASKİnin Yardımcı Antrenörü Ender Ünlü, yarın yapacakları Samsun Basketbol maçını en iyi şekilde değerlendirip bir üst tura geçmek istediklerini söyledi.
     Ender Ünlü, maçın ardından yaptığı açıklamada, skor anlamında maçın kendileri için kolay geçtiğini söyledi.
     Bu maçta daha çok, oynamayan oyunculara süre verme şansı bulduklarını ifade eden Ünlü, şunları kaydetti:
     Diğer önemli oyuncularımızı dinlendirmiş olduk. Bizim için yarınki maç çok önemli. Kazandığımız takdirde bir üst tura geçebiliyoruz. Yarınki maçı en iyi şekilde değerlendirip bir üst tura geçmek istiyoruz.
    
     -Beşiktaş cephesi-
    
     Beşiktaş Başantrenörü Mehmet Can Öztürk ise düne göre daha iyi basketbol oynadıklarını söyledi.
     Genç bir takım olmalarından dolayı dünkü maçta 21, bugünkü maçta da 23 top kaybı yaptıklarını dile getiren Öztürk, şöyle konuştu:
     Eğer top kayıplarını yapmasak oyun direncimiz daha yüksek olabilirdi. 30 tane hücum ribaundu verdik. Çok güçlü bir ekip KASKİ. 30 hücum ribaundu, 23 top kaybı yapmamızın sebebi oyuncularımızın genç olması. Eğer takviye yapabilirsek ilerleyen maçlarda daha iyi basketbol oynayabileceğimizi düşünüyoruz. Genç arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Diğer maçlarda daha iyi oynayacağımızı umut ediyorum.
    
     Muhabir: Basir Gülüm / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER