Maçın ardından

Maçın ardından -Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca: Lige iyi bir başlangıç yaptık


İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Liginde Mersin Büyükşehir Belediyesini 85-73 yenen Pınar Karşıyakanın Başantrenörü Ufuk Sarıca, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.
     Karşılaşma sonrası konuşan Sarıca, maçın ilk periyodunda donuk bir oyun sergilediklerini ancak ikinci periyottan sonra oyunu domine ettiklerini belirtti.
     Gelecek hafta oynayacakları Beşiktaş karşılaşmasına dikkati çeken Sarıca, Lige iyi bir başlangıç yaptık. Çok kalabalık bir seyirciye oynamadık. Umut ediyorum ki gelecek hafta salonumuz dolacaktır. Bizim çok coşkulu bir taraftarımız var. Onların coşkusunu güzel oyunla desteklemek istiyoruz dedi.
     Pınar Karşıyakaoyuncu Soner Şentürk ise top kaybı sorununa çözüm bulmaları gerektiğini belirtti. Şentürk, ligin ilk karşılaşması için fazla taraftar desteği sağlayamadıklarını da dile getirdi.
     Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Mete Babaoğlu ise 3. periyodun ilk 5 dakikasında farkın suni olarak 10 sayıya çıkmasıyla oyun düzenlerinin bozulduğunu, bu maçı unutarak Tofaş deplasmanına hazırlanacaklarını belirtti.
     Mersin Büyükşehir Belediyesi oyuncularından Hakan Köseoğlu ise genç bir takım olduklarını ve hatalardan ders çıkaracaklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Tolga Albay / Gülcan Kaplan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER