Maçın ardından

Maçın ardından -TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Sarı: Genç arkadaşlarımızın mükemmel mücadelesiyle turu geçtik -Sivas Dört Eylül Belediyespor Teknik Direktörü Ataş: Futbolu çirkinleştirmeden oynamaya çalıştık


SİVAS (A.A) - Ziraat Türkiye Kupası 3. kademe maçında Sivas Dört Eylül Belediyesporu eleyen PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitsporun teknik direktörü Hasan Sarı, genç oyuncularının mükemmel mücadelesiyle turu geçtiklerini bildirdi.
     Sarı, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, PTT 1. Ligde 3üncü sezonunu geçiren TKİ Tavşanlı Linyitsporun, Türk futboluna renk kattığını söyledi.
     Geçen sezon ve bu sezon şimdiye kadar iyi mücadele etmelerine rağmen istedikleri sonuçları alamadıklarını belirten Sarı, şöyle konuştu:
     Genç arkadaşlarımızın mükemmel mücadelesiyle turu geçtik. Kupada kazanarak yolumuza devam ediyoruz. Şimdi 4 Kasımda sahamızda oynayacağımız Şanlıurfaspor maçına odaklandık. Art arda gelen kötü sonuçların ardından bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Bunu da Sivas Dört Eylül Belediyespora karşı başardık. Ligde de galibiyetlere ihtiyacımız var. Şanlıurfasporu yenerek ligde de moral bulmak istiyoruz.
     Sarı, oynadıkları futbolla camiayı hak ettiği yerlere getirmeye çalıştıklarını anlatarak, Sivas Dört Eylül Belediyespora bundan sonraki maçlarında başarılar diledi.
    
     -Sivas Dört Eylül Belediyespor cephesi-
    
     Sivas Dört Eylül Belediyespor Teknik Direktörü Ömer Ataş da sahada ortaya koydukları mücadeleden dolayı hem kendi oyuncularını hem de rakip takımı kutladı.
     Sahada iyi şeyler ortaya koymaya çalıştıklarını bildiren Ataş, şunları kaydetti:
     İyi mücadele ettik. TKİ Tavşanlı Linyitspor da turu geçmek için elinden geleni yaptı. Rakibimizle ligimiz, statümüz farklı olsa da buraya turu geçmeye geldik ancak bunu başaramadık. Futbolu çirkinleştirmeden oynamaya çalıştık. Bunda da başarılı olduğumuz kanaatindeyim. Futbol adına iyi şeyler ortaya koyan, çok çaba sarf eden oyuncularımı tebrik ediyorum. Rakibimizi ve hakem üçlüsünü de kutluyorum. Ziraat Türkiye Kupasının alt düzey liglere inmesi sevindirici. Bu sistemin böyle devam etmesini diliyorum.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER