Maçın ardından

Maçın ardından -Eskişehirspor Teknik Direktörü Yanal: -Ligimizin güçlü ve deneyimli takımlarından Gaziantepspor karşısında iyi hücum yapınca galibiyete ulaştık -Gaziantepspor teknik direktörü Karaman: -Eskişehirsporu


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gaziantepsporu 4-0 yendikleri maçla ilgili Ligimizin güçlü ve deneyimli takımlarından Gaziantepspor karşısında iyi hücum yapınca galibiyete ulaştık dedi.
     Yanal, maçın ardından yaptığı açıklamada, futbolun hücum ve savunma olarak iki yönlü bir oyun olduğunu söyledi.
     Eskişehirsporun hücumu iyi yaptığında yenemeyeceği takımın olmadığını savunan Yanal, şöyle konuştu:
     Ligimizin güçlü ve deneyimli takımlarından Gaziantepspor karşısında iyi hücum yapınca galibiyete ulaştık. Takımın oynama arzusu üst düzeydeydi. Giderek artan kolektif oyun anlayışımız var. Önümüzdeki hafta daha iyi olacağız. Bulunduğumuz yerden yukarıyı hedefliyoruz. Sivasspor ve Fenerbahçe ile oynayacağız. Bu zorlu fikstür içinde takımımızın gücünü ortaya koyabileceğimiz şanslar var.
     Eskişehirsporlu futbolcu Necati Ateş de takımının çok güzel bir gecede, güzel havada taraftar dolu bir statta sahaya çıktıklarını belirterek, Her maçı kazabilecek güçlü bir takımız. Kazanmayı çok isteyen bir taraftık. Bunun her zaman sürdürmeliyiz. Bugün kazandığımız için mutluyuz dedi.
     Alper Potuk da Eskişehirsporun Gaziantepspor karşısında aldığı galibiyetle iyi bir takım olduğunu gösterdiğini dile getirdi.
    
     -Gaziantepspor cephesi-
    
     Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise Eskişehirsporun karşılaşmanın ilk 45 dakikasında iyi oynadığını dile getirdi.
     Eskişehirsporun iyi bir kadroya sahip olduğuna değinen Karaman, şunları kaydetti:
     Eskişehirsporu tebrik ediyorum. Anadolu takımları içinde kadrosunu koruyup üstüne iyi transferler yaptılar. İyi bir kadrosu var. İlk 45 dakika sonunda yediğimiz gol bizi demoralize etti. İkinci yarıda zorlandık. Yediğimiz ikinci golden sonra Eskişehirspor daha iyi oynadı. Eskişehirspora başarılar diliyorum.
     Gaziantepsporlu futbolcu Cenk Tosun da kötü futbolun skora da yansıdığına işaret ederek, İlk devre iyi direnebildik. Ancak ilk yarının son dakikasında yediğimizi gol moralimizi bozdu ve maçı kaybettik diye konuştu.
     Yasin Pehlivan ise Eskişehirsporun iyi oynadığını ve haklı bir galibiyet aldığını belirtti.
    
     Muhabir: Deniz Açık / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER