Maçın ardından

Maçın ardından -Gençlerbirliği Teknik Direktörü Çapa: 1-1den sonra 20 dakika çok şanslıydık -Beşiktaş Teknik Direktörü Aybaba: Skor daha farklı olabilirdi -Alacağımız oyuncular direkt ilk 11de oynayacak


ANKARA (A.A) - Gençlerbirliği Tenik Direktörü Fuat Çapa, 1-1den sonra 20 dakika çok şanslıydık dedi.
     Çapa, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ilk devre çok hızlı bir Gençlerbirliği olduğunu belirtti. Skorun, lehlerine 1-1den farklı olması gerektiğini ifade eden Çapa, 1-1den sonra 20 dakika çok şanslıydık. Özellikle son dakikada Tosic topu daha iyi kullanabilseydi, karşılaşmadan 2-1 galip ayrılabilirdik diye konuştu.
     Fuat Çapa, teknik direktör değişikliğine ilişkin son günlerde çıkan haberlerle ilgili de Ankaralı taraftarların beklentileri olacak ama gerçekçi olunmalı. Bugün ilk 11de oynayan futbolcularımızın çoğu, Türkiye ligini yeni tanıyor. Bizim gibi kulüplerin çok büyük paralar verip, hazır futbolcu alma şansı yok. Eksiklerimizi biz de biliyoruz değerlendirmesinde bulundu.
     Beşiktaşın geçen sezonki yapısının bireysel anlamda çok kaliteli olduğunu söyleyen Çapa, Bu sene öyle olmamasına rağmen karşımızda bir takım vardı. Bütçesi büyük olan takımlar bu işi daha kolay yapabiliyor. Bizim gibi değişik vizyonu olan kulüplerin ise zamana ihtiyacı oluyor. Ligde bu maçtan önce dokuzuncuyduk ve teknik direktör değişikliğine ilişkin haberler yazıldı. O zaman bizden alt sırada olanların hepsinin teknik direktörlerini değiştirmesi gerekir. Türk futboluna bir şeyler vermek istiyorsak biraz sabırlı olmamız gerekli dedi.
     Gençlerbirliği kalecisi Ramazan da arkadaşlarını kutladığını belirterek, İyi mücadele sergilediler. 3 puan için çıktık ama 1 puan da kötü gidişat için dur olabilir diye konuştu.
     Özgür ise Çok iyi bir mücadele oldu. İlk yarı iyi oynadık. İkinci yarı ise oyundan düştük ancak mücadele ettik. Gol bulabilirdik ama olmadı, Beşiktaşı tebrik ediyorum ifadelerini kullandı.
    
     -Beşiktaş cephesi-
    
     Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba da oyuna çok kötü başladıklarını, özellikle 25 dakika oyunun kontrolünün Gençlerbirliğinde olduğunu söyledi. Aybaba, Ancak ikinci yarı istekli oynadık ve çok pozisyon ürettik. Oyuncularım belli bir kadroyla çok iyi mücadele ediyor. Skor daha farklı olabilirdi. Keşke maçı galibiyetle sonuçlandırabilseydik. İstanbula dönüp hemen çalışmalara başlayacağız dedi.
     Aybaba, transferlerle ilgili bir soruya da Alacağımız oyuncular direkt ilk 11de oynayacak. İyi bir forvet oyuncusu almayı planlıyoruz. Direkt gol atabilecek bir oyuncu arıyoruz yanıtını verdi.
     Beşiktaşlı futbolcu Ersan da Antalyadan sıcak havadan geldiklerini ve Ankaranın havasının buz gibi olduğunu söyledi. Ersan, Bu bizi etkiledi ve maça durgun başladık. Ankarada 1 puan iyi mi, kötü mü onu ilerleyen haftalarda değerlendireceğiz. Ligi 30 puanla bitirmek istiyoruz dedi.
     Olcay da ilk yarı kötü oynamadıklarını, ancak maça biraz durgun başladıklarını söyledi. Olcay, İkinci yarıda hep biz oynadık. 20 dereceden eksi 20 dereceye geldik, bu bizi olumsuz etkiledi diye konuştu.
    
     Muhabir: Musa Samur - Ülkü Parlakyıldız
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER