Maçın ardından

Maçın ardından -Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Vural: Bu kadar pozisyon bulan bir takım 10 golde kalmamalı. Buna bir çözüm bulmamız gerekiyor -Gaziantepspor Teknik Direktörü Karaman: 10 kişiyle oynadıktan sonra 1 pu


ELAZIĞ (A.A) - Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 0-0 biten Gaziantepspor maçıyla ilgili, Bu kadar pozisyon bulan bir takım 10 golde kalmamalı. Buna bir çözüm bulmamız gerekiyor dedi.
     Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok heyecanlı ve hemen hemen tek kale oynanan bir maç izlettirdiklerini düşündüğünü söyledi. Maçın büyük bölümüne hakim olduklarını, rakibin de baştan beri kontrataklarla gol atma düşüncesi olduğunu ifade eden Vural, bu taktik olayına cevap vermeyi bildiklerini kaydetti.
     Vural, Sonuç olarak iyi organize olan, çok sayıda atak yapan, pozisyon bulan bir takım olduk ama maalesef girdiğimiz pozisyonları sonuçlandıramıyoruz. Böyle bir derdimiz var diye konuştu.
     Vural, takımda Zaki, Sinan ve Aydının sakatlıklarından yakındı. Vural, Takım artık biliyor ki iyi takım oldu. Futbol adına pozisyon buluyor ama sonuçlandıramıyor. Neticede bu kadar pozisyon bulan bir takım 10 golde kalmamalı. Buna bir çözüm bulmamız gerekiyor diye konuştu.
     Vural, gelecek haftaki Sivasspor maçına 3 puan hedefiyle çalışacaklarını belirtti. Hakemlerin çok güzel maç yönettiklerini dile getiren Vural, onlara teşekkür etti.
     Sanica Boru Elazığsporlu Göksu da kazanmaları gereken bir maçta bir türlü skoru yakalayamadıklarını belirtti. Göksu, 10 kişi kalan takım da kapandı. Onlar için iyi bir taktikti tabii. Bu 2 puan bizim için bir kayıp dedi.
    
     -Gaziantepspor cephesi-
    
     Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise 18 günde 6. maçlarını oynadıklarını hatırlattı. Maçın puan durumu açısından son derece önemli olduğunu ifade eden Karaman, İkinci yarı belki sayısal denge olsaydı daha farklı varyasyonlarımız olabilirdi. Ama 10 kişiyle oynadıktan sonra 1 puanın da son derece önemli bir kazanç olduğunu düşünüyorum dedi.
     Karaman, oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçını kazanıp ilk yarıyı 3 puanla kapatmak istediklerini söyledi.
     Gaziantepsporlu futbolcu Ivan da maçı 11-11 oynamaları durumunda kazanabileceklerini söyledi. Ivan, 45 dakikada 10 kişiyle alınan bir puan da başarıdır dedi.
    
     Muhabir: Ömer Fansa / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER