Maçın ardından

Maçın ardından -Karşıyaka Yardımcı Antrenörü Umut: İkinci yarı oyundan düşmemiz bazı sıkıntıları ortaya çıkardı -Kartalspor Teknik Direktörü Kızıltan: İkinci yarıda sahanın hakimi bizdik


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde Kartalspor ile 2-2 berabere kalan Karşıyakada, yardımcı antrenör Recep Umut, İkinci yarı oyundan düşmemiz bazı sıkıntıları ortaya çıkardı dedi.
     Teknik direktör Cihat Arslanın cezası nedeniyle takımın başında sahaya çıkan Umut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının fedakarca mücadele ettiğini belirterek, Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Hakemlerle ilgili çok bir şey söylemeye gerek yok. Konuştuğumuz zaman iki katı geri dönüyor. Artık bir şey söyleme ihtiyacı duymuyorum diye konuştu.
     İlk yarıda beraberlik golünden sonra tekrar öne geçtiklerini kaydeden Umut, sözlerini şöyle sürdürdü:
     İkinci yarı oyundan düşmemiz bazı sıkıntıları ortaya çıkardı. Rakip daha çok atak yaptı. Psikolojik olarak 2-1i korumaya girdik. Son dakikalarda oyuncu değişikliği yapmak istedik, ancak dördüncü hakem buna izin vermedi. Uzun boylu bir oyuncumuzu oyuna alacaktık. Son dakika yediğimiz gol bizi yıktı.
     Kartalsporun attığı beraberlik golü öncesinde verilen faul kararının doğru olup olmadığının sorulması üzerine Recep Umut, Bize göre faul değildi. Oyunu yöneten bir insan var. O da hata yapabilir. Hata yapmasını da sorgulamıyoruz. 3. değişikliğimizi yaparken, ona müsaade etmesi lazım dedi.
     Recep Umut, Dalmat ve Makukulanın 18 kişilik kadroda yer almadığı hatırlatıldığında ise Bizim işimiz sahada. O konu yönetimin kararı. Elbette gerçekler de var, bu gerçekleri göz ardı edemeyiz ifadelerini kullandı.
    
     -Kartalspor-
    
     Kartalspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan ise PTT 1. Ligde bugün oynanan Ankaragücü-Torku Konyaspor maçının yarıda kaldığını belirterek, kendi maçlarında da son bölüm istenmeyen olayların yaşandığını söyledi.
     İzmirde böyle bir olay beklemediğini kaydeden Kızıltan, şöyle konuştu:
     Karşıyaka taraftarının maç öncesinde oyuncularıyla bütünleşmesi duygusal bir ortam oluşturmuştu. Bizim son dakikada attığımız gol şanssızlığa bir isyan olarak tepkiye dönüştü ve istenmeyen olaylar yaşandı. Her şeye rağmen ikinci yarıda oynadığımız iyi oyun görmezden gelinmemeli. Rakibimiz ilk yarı daha etkiliydi ama ikinci yarıda sahanın hakimi bizdik. Son anda beraberliği yakalamamıza rağmen 3-4 net pozisyonumuz vardı. Daha erken gol bulsaydık, kazanabilirdik. Karşılaşmanın sonunda yaşanan olaylar maça gölge düşürdü. Ben oyuncularıma olağanüstü gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kısıtlı kadromuza rağmen olağanüstü mücadele ediyorlar.
    
     -Bir kişi gözaltına alındı-
    
     Öte yandan karşılaşmanın sonunda çıkan olayların ardından bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi. İncelenecek görüntülerin ardından gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ali Rıza Karasu / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER