Maçın ardından

Maçın ardından -Mersin Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Yıldızoğlu: İkinci yarı bir takım değişiklikler yaparak oyunu lehimize çevirmeyi başardık -Homend Antakya Belediyesi Başantrenörü Acer: Önümüzdeki maçlarda bugün yaptığ


MERSİN (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde sahasında Homend Antakya Belediyesini 70-66 yenen Mersin Büyükşehir Belediyesinde, antrenör Ceyhun Yıldızoğlu, İkinci yarı birtakım değişiklikler yaparak oyunu lehimize çevirmeyi başardık dedi.
     Yıldızoğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, güçlü bir rakibe karşı verdikleri mücadeleden galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
     Oyuncularının mücadelesinden memnun kaldığını belirten Yıldızoğlu, şunları söyledi:
     Zorlu bir sınav verdik. Güçlü bir takımın karşısında avantajlı duruma geçmek, motivasyonumuzu artırdı. Bu maç istediğimiz gibi bitmeyebilirdi ama ikinci yarı birtakım değişiklikler yaparak oyunu lehimize çevirmeyi başardık. Oksana, yaklaşık 3 aydır takımla birlikte olmamasına rağmen ikinci kez oyuna dahil olmasıyla oyunun kaderini değiştirdi. Seyircimizin uzun bir aradan sonra bize verdiği pozitif katkı da galibiyeti getiren nedenlerden oldu. İnşallah bu yıl buradaki bütün maçları aynı heyecan ve coşkuyla oynayıp taraftarımıza hediye etmek istiyoruz.
    
     -Homend Antakya Belediyesi-
    
     Homend Antakya Belediyesi Başantrenörü Hakan Acer, iyi bir sezon geçirerek play-offa kalmayı hedeflediklerini söyledi.
     Hedeflerine ulaşmak için daha başarılı sonuçlar almak zorunda olduklarını ifade eden Acer, şunları kaydetti:
     11. sıralardan 7. sıralara geldik, ancak kulübümüz ve oyuncularımız bence daha çok saygıyı hak ediyorlar. Mersini tebrik ediyorum. Fakat bugün sahadaki sertlik gereğinden fazlaydı. Çok gereksiz 3-4 tane hücum faulleriyle bizi iterek oynadılar. Hakemler de buna gereğinden fazla izin verdi. Önümüzdeki maçlarda bugün yaptığımız hataları yapmamaya gayret edeceğiz.
    
     Muhabir: Basir Gülüm / Mustafa Çiftçi / Zuhal Uzundere Kocalar / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER