Maçın ardından

Maçın ardından -Eskişehirspor Teknik Direktörü Yanal: Yarı final ve final oynamak istiyoruz -Trabzonspor Teknik Direktörü Kafkas: -Kendi hatamızdan gol yedik


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Türkiye Kupasında gruplardaki son maçta da başarılı olup, yarı final ve final oynamak istediklerini söyledi.
     Yanal, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısına, 1-0 kazandıkları Trabzonspor maçında güzel bir atmosfer oluşturan Eskişehirspor taraftarına teşekkür ederek başladı.
     Eskişehirsporun maçı son anlarına kadar bırakmadığını ifade eden Yanal, şöyle konuştu:
     Rakibini sonuna kadar baskı altında tutan bir takımdık. Maça giren ve çıkan oyuncularımızdan memnunum. Sonradan oyuna aldığımız Nuhiu ve Özgür, oyunun seyrini değiştirdi. Takım olarak, bugün rakibimizi tutup, hızlı çıkmasını engelledik. Rakibimizin bize karşı olan direncini kırdık. Kupa, Eskişehir, Eskişehirspor ve Eskişehirspor taraftarı için önemli. Son maçta da başarılı olup yarı final ve final oynamak istiyoruz.
     Eskişehirsporlu futbolcu Nuhiu da herkesin berabere bitmesini beklediği maçı Eskişehirsporun lehine çevirip iyi bir sonuç aldıklarını, Özgür Çek ise 1-0 kazanarak, gruptaki iddilarını sürdürdüklerini söyledi.
    
     -Trabzonspor cephesi-
    
     Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, karşılaşmanın son dakikalarında Eskişehirsporlu futbolcu Özgür Çek ile çarpışıp sakatlanan ve ambulansla hastaneye götürülen futbolcusu Zeki Yavrunun durumuna üzüldüğünü ifade etti.
     Karşılaşmada takımının istediği birçok şeyi yaptığını vurgulayan Kafkas, şunları kaydetti:
     Hücum hattında basit top kayıpları yaptık. Hücuma hızlı çıkamadık. Kendi hatamızdan gol yedik. Oyuncularımda duygusal tepkiler var. Bu süreci atlatmak kolay değil. Bu takım en kısa sürede iyi yerlere gelecek. Trabzonspor, çok daha iyi olacak. Oyuna sonradan aldığımız futbolcular, oyuna istediğimiz katkıyı yapamadı. Ancak biliyorum ki onlar çok kaliteli oyuncular.
     Trabzonsporlu futbolcu Henrique de 90 dakika boyunca disiplinli oynadıkları zorlu maçta, son dakika golüyle mağlup olmaktan duyduğu üzüntüyü, Soner Aydoğdu ise iyi mücadele ettiklerini ancak maçı kaybettiklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Deniz Açık / Musa Samur
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER