Maçın Ardından

Maçın Ardından -Samsunspor Teknik Direktörü Durmuş: -Bugün futbol kültürü olan Samsunspora yakışan bir gün oldu -Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Denizli: -Hak eden takım kazandı


RİZE (A.A) - PTT 1. Ligde sahasında Çaykur Rizesporu 4-0 yenen Samsunsporun teknik direktörü Besim Durmuş, Bugün futbol kültürü olan Samsunspora yakışan bir gün oldu dedi.
     Durmuş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ligin ikinci devresinde sahalarında oynadıkları üçüncü maçı da kazandıklarını söyledi.
     Samsunsporun oynadığı maçlarda 3 puanın en büyük adayı olduğuna dikkati çeken Durmuş, şöyle devam etti:
     Çaykur Rizespor özellikle ligin ikinci devresinde maçlarını çok farklı kazanıyordu. Biz de bugün kendimizi ifade etmek istiyorduk. Bizim de kazanmamız gereken bir maçtı, çok cesaretli oynadık. Zaten iç sahada inanılmaz coşkulu bir taraftarımız var, futbolcularımızın da bu coşkuyla beraber kazanma isteği ortaya çıktı. Maçtan önce böyle bir sonucu beklemiyorduk. Ama bugün sahada oyuncularım harika oynadı. Bugün futbol kültürü olan Samsunspora yakışan bir gün oldu. İnşallah bütün günlerimiz böyle bayram havasında geçer. İhtiyacımız olan 3 puanları alıp en kısa sürede bulunduğumuz yerden yukarı çıkmak istiyoruz. Daha güzel günler yaşayacağız.
    
     -Çaykur Rizespor cephesi-
    
     Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli ise mağlubiyetin tamamen psikolojik bir etkiden kaynaklandığını belirtti.
     Ligde böyle maçlar kaybedeceklerini vurgulayan Denizli, şunları kaydetti:
     Bu yolda kaybetmek de var. 1-0, 4-0, 6-0 da olabilirdi. Böyle bir günde puan kaybetmemek önemliydi veya en azından maçı kaybetmemek önemliydi, ikisini de başaramadık. Bunu telafi etmek tamamen bizim elimizde. Kötü bir günümüzdeydik. Rakibimiz başarılı bir gündeydi. Böyle bir tablo olunca böyle skorun olması normal. Hak eden takım kazandı. Fazla söylenecek bir şey yok. Asla rakibimizi hafife almak gibi bir durum olmadı. Yenen gollerin psikolojik etkisi yansıdı takıma. Bu yolda mutlaka maç kaybedeceğiz ama böyle kötü oynayarak kaybetmek bizim için üzücü. Pozisyon bulmakta da sıkıntı içine girdik.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER